Nicole van Dorsten

Bewustzijn, Groei,

Geluk en Vitaliteit

Wie ben ik?

Ik bied begeleiding aan mensen in een veilige omgeving met als doel dat ze zelf weer verder kunnen. Ik schuw de confrontatie niet, maar altijd op een respectvolle manier en met de nodige dosis humor en relativering. Ik word blij als mensen weer in hun eigen kracht staan.

 

Naast mijn opleiding HBO Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid heb ik een 4-jarige opleiding gedaan voor Hypnotherapie en Integratieve Psychotherapie bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam (NAP). 

Op de Academie heb ik studenten begeleid als leertherapeut en studiebegeleider voor de opleidingen Integratieve Psychotherapie en Integratieve Kindertherapie.

 

Sinds 2013 heb ik mij gespecialiseerd in Relatietherapie en heb de opleiding EFT - (Emotionally focussed Therapy) afgerond.

 

EFT is een relatietherapie, ontwikkeld door dr. Sue Johnson. Zij heeft jarenlang onderzoek gedaan naar echtparen en heeft gezocht naar een effectieve manier om de verbinding te herstellen of te verbeteren.

 

Van 2012 tot 2023 ben ik eigenaar geweest van het Multidisciplinair Gezondheidscentrum Rijswijk. Multidisciplinair werken heeft een grote meerwaarde voor de client.

 

Met veel positiviteit, passie, gedrevenheid, respect en empathie ontmoet ik je graag in mijn praktijk.

 

 

 

 

 

 

Ik ben VIT en EFT-geregistreerd. De beroepsverenigingen van beide disciplines.

 

 

 

 

 

 

 

Nicole van Dorsten, Praktijk voor Psychotherapie, Hypnotherapie en Relatietherapie | klachtenprocedure | privacyverklaring